1171, Budapest, Pesti út 466.

+36 20 428 5555

8000, Székesfehérvár, Ady E. u. 1.
+36 20 328 8881

Professzionális Rendelői Fogfehérítés 10 perc alatt

A BlancOne Click fogfehérítés július 31-ig bevezető áron érhető el. Az eredeti 29 900 Ft helyett mindössze 19 900 Ft-ért élvezheti ezt a prémium szolgáltatást. (Az ár a fogkőeltávolítás költségét nem tartalmazza!) 

A karbamid-peroxidnak köszönhetően a BlancOne Click kezelés kíméletes a fogakhoz és nem okoz fogérzékenységet, valamint rendkívül gyorsan, 10 perc alatt kész.

Ez az ajánlat korlátozott ideig, július 31-ig vagy a kedvezmény visszavonásáig érvényes!

Ne habozzon, foglaljon időpontot még ma!

tokeletes_hofeher_mosoly_szekesfehervar_faceandsoul

Szeretne hófehér mosolyt, de fél a fogzománc sérülésétől vagy a fájdalomtól?

Mindannyian vágyunk a gyönyörű, fehér mosolyra, amely magabiztosságot sugároz és vonzza a tekintetet. Azonban sokan tartanak a hagyományos fogfehérítési módszerek mellékhatásaitól, mint például a fogérzékenységtől, az íny irritációjától vagy a fogzománc sérülésétől.

Jó hírünk van! A BlancOne Click fogfehérítéssel mindez a múlté. Ez az innovatív kezelés gyors, kíméletes és azonnali eredményt biztosít, így nem kell választania az egészséges fogak és a ragyogó mosoly között.

gyors_hatekony_fogfeherites_szekesfehervar

Mi az a BlancOne Click fogfehérítés?

shape

A BlancOne Click egy olyan professzionális fogfehérítő kezelés, amelyet a legmodernebb technológiával fejlesztettek ki, hogy Önnek a lehető legjobb eredményt nyújtsa. A karbamid-peroxidnak köszönhetően a BlancOne Click kezelés kíméletes a fogakhoz, és nem okoz fogérzékenységet. Maga a fogfehérítés mindössze 10 percet vesz igénybe, köszönhetően az innovatív fotokémiai technológiának, amely gyorsan és hatékonyan bontja le a karbamid-peroxidot, így Ön azonnal élvezheti a fehérebb fogak látványát.

A fogkőeltávolítás minden esetben elengedhetetlen a fogfehérítés előtt. Azonban a hosszabb fogfehérítési eljárások esetében ezt külön időpontban javasolt elvégezni, mert az íny a fogkő eltávolításakor érzékennyé válhat és a hagyományos fogfehérítő anyagokban található magas hidrogén-peroxid koncentrátum az ínyvédelem ellenére is jelentős mértékű íny irritációt okozhat. A hagyományos fogfehérítés során két fogorvosi látogatásra van szükség, mivel a fogkőeltávolítás és a fogfehérítés között legalább egy hét regenerálódási időt kell biztosítani az íny számára. A BlancOne Click annyira kíméletes, hogy nincs szükség külön ínyvédelemre, illetve regenerálódási időre a fogkőeltávolítás és a fehérítés között, így a teljes eljárás egyetlen alkalommal elvégezhető.

blancone_fogfeherites_gyors_hatekony_szekesfeharvar.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A BlancOne Click fogfehérítés az ideális választás mindazok számára, akik gyors, hatékony és kíméletes megoldást keresnek a ragyogó mosoly eléréséhez.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és ajándékozza meg magát egy fehérebb mosollyal már ma!

Miért válassza a BlancOne Click fogfehérítést?

10 perc alatt kész

A BlancOne Click kezelés valóban időhatékony. A teljes kezelés, beleértve a fogkőeltávolítást is, mindössze 45 percet vesz igénybe. Így Ön kevesebb idő alatt érheti el a kívánt eredményt és gyorsan visszatérhet napi teendőihez egy ragyogó mosollyal.

Nincs fájdalom vagy érzékenység

Sokak számára a fogfehérítés gondolata is ijesztő lehet a fájdalom vagy kényelmetlenség miatt. A BlancOne Click esetében azonban nem kell aggódnia. A kezelés teljesen fájdalommentes, így Ön nyugodtan ülhet be a szalonunk kényelmes masszázsszékébe és élvezheti a folyamatot.

Nincs szükség fogínyvédelemre

A BlancOne Click kezelés karbamid-peroxid hatóanyaga rendkívül kíméletes a fogakhoz és az ínyhez. Nem szükséges ínyvédelem, mivel a hatóanyag nem irritálja az ínyt és nem szárítja ki a fogzománcot. Ez a kezelés nem okoz fájdalmat vagy érzékenységet, így Ön nyugodtan élvezheti az eljárás minden pillanatát.

Gyakran ismételhető

A BlancOne Click kezelés annyira kíméletes, hogy akár háromhavonta is megismételhető. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy mosolya ragyogó marad. Akár rendszeresen szeretne fogfehérítést, akár egy különleges alkalomra készül, a BlancOne Click tökéletes választás.

Mindenki számára elérhető ár

A BlancOne Click kezelés ráadásul július 31-ig bevezető áron érhető el. Most 29 900 Ft helyett mindössze 19 900 Ft-ért élvezheti ezt a prémium szolgáltatást. (Az ár a fogkőeltávolítás költségét nem tartalmazza!) Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot, és ajándékozza meg magát egy ragyogó mosollyal!

Nincs szükség fehérdiétára

A BlancOne Click kezelés után nincs szükség különleges diétára. Míg más fogfehérítési módszereknél fehér diétát szükséges tartani, azaz a piros és színes ételek kerülését, a BlancOne Click esetében 2-3 órával a kezelés után már nyugodtan fogyaszthatja kedvenc ételeit és italait.

Hogyan zajlik a fogfehérítés?

A BlancOne Click fogfehérítés a Face and Soul Arcklinikán prémium környezetben zajlik. Szalonjainkban gyönyörű, nyugodt légkört biztosítunk. Székesfehérvári Klinikán kellemesen ellazulhat egy kényelmes masszázsszékben a kezelés ideje alatt. A teljes kikapcsolódást és szórakozást igény szerint televízió is biztosítja. A BlancOne Click technológia gyors és hatékony. A kezelés előtt fogkőeltávolításra kerül sor, a foltok kialakulásának megelőzése érdekében. Ezután beazonosítjuk az Ön fogszínét, hogy a legmegfelelőbb eredményt érhessük el. A következő lépésben a karbamid-peroxid hatóanyagot tartalmazó fehérítőt felhelyezzük a fogakra, majd 10 percig speciális lámpával világítjuk meg, hogy az anyag gyorsan és hatékonyan fehérítse a fogakat. A kezelés végén a fehérítő anyagot eltávolítjuk, így Ön azonnal élvezheti a látványosan fehérebb fogakat. A teljes fogfehérítési folyamat mindössze 10 percet vesz igénybe, és az eredmény azonnal látható lesz. Ráadásul a kezelés alatt nem érez majd fájdalmat vagy kellemetlenséget. A BlancOne Click kezelés gyorsasága és hatékonysága mellett a kíméletessége is kiemelkedő, így Ön biztonságosan és kényelmesen érheti el a vágyott mosolyt.

Mi történik a kezelés után?

 

A BlancOne Click kezelés után Ön azonnal élvezheti a fehérebb fogakat. Nincs szükség különleges utókezelésre vagy diétára. Míg más fogfehérítési módszereknél fehér diétát szükséges tartani, azaz a piros és színes ételek kerülését, a BlancOne Click esetében 2-3 órával a kezelés után már nyugodtan fogyaszthatja kedvenc ételeit és italait.Mivel a BlancOne Click kíméletes a fogzománchoz, Ön akár háromhavonta is megismételheti a kezelést, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Emellett kiegészítő termékeink is gondoskodnak a természetesen ragyogó mosoly fenntartásáról, amelyekről érdeklődjön bátran kezelőorvosánál!

 

BlancOne fogfehérítés elérhető mindkét Klinikánkon!

Face and Soul Arcklinika Budapest - Kezelő

Budapest

1171, BUDAPEST, PESTI ÚT 466.

+36 20 428 5555

Face and Soul Arcklinika Székesfehérvár - Masszázsszék

Székesfehérvár

8000, SZÉKESFEHÉRVÁR, ADY E. U. 1.
 
+36 20 328 8881